Foment de Treball i CECOT signen un conveni per Reempresa

La patronal Foment del Treball evitarà el tancament de les seves empreses associades, promourà el seu creixement i la seva continuïtat. I això ho farà gràcies a un conveni de col•laboració que ha signat amb la vallesana CECOT per difondre el programa Reempresa. Reempresa és un servei de la patronal del Vallès que consisteix en posar en contacte a empresaris que no poden seguir amb els seus negocis i a emprenedors que els hi volen donar continuïtat.

Des de l’any 2011 que la CECOT va iniciar aquest servei, més de 2.500 empreses han continuat l’activitat amb èxit, s’han generat 110 milions d’inversió i s’han salvat prop de 6.400 llocs de treball. Foment del Treball considera que posar en contacte emprenedors que volen vendre i comprar negocis és un bon mecanisme pel foment de l’economia i el manteniment i la creació de llocs de treball.

L’acord entre les dues patronals mostra la bona relació entre ambdues entitats que arriba en uns moments d’alerta per la desacceleració de l’economia, un moment important, diuen, per garantir llocs de treball i facilitar el creixement del teixit empresarial.