Foment del Treball, nou soci adherit a la Business Angels Network de Catalunya (BANC)

 El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i el president de la BANC, Business Angels Network de Catalunya i de la patronal Cecot, Antoni Abad, han signat un conveni de col·laboració per promoure el finançament de nous projectes empresarials a través de la inversió privada.

 BANC va néixer, fa quinze anys, com a primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels. Es tracta d’una iniciativa de la patronal Cecot i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya.

L’objectiu d’aquest acord és establir i desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de promoció i consolidació empresarial, tot fomentant l’ocupació, la recerca i la innovació a Catalunya.

BANC organitzarà sessions informatives i xerrades obertes a tots els associats de FTN amb l’objectiu de posar en contacte inversors privats (business angels) amb persones emprenedores que cerquen finançament.

En el conjunt dels darrers 15 anys, BANC ha contribuït a mobilitzar 204 bus¡ness àngels, en 94 operacions amb una mitjana de 2,7 business àngels per operació i 13,4 milions € amb una mitjana de 142.000 € per operació.