Foment selecciona 141 professionals per reforçar hospitals i geriàtrics

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament dona suport en la selecció de personal per als hospitals i centres geriàtrics de la ciutat. El servei està gestionat per l’empresa municipal Foment de Terrassa i treballa per trobar candidats i candidates per l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, pel Consorci Sanitari i pels centres geriàtrics de la ciutat. Es tracta de contractar personal de forma urgent per cobrir les necessitats generades per la pandèmia.

El Servei d’Ocupació ha rebut més de 400 candidatures. Entre elles 8 persones graduades en medicina, 10 en infermeria, 66 auxiliars de clínica, 11 zeladores, 30 gerocultores i 16 persones formades en neteja hospitalària. En total, 141 persones que s’han derivat als centres hospitalaris i geriàtrics de Terrassa.

La selecció de personal s’està fent a través d’entrevistes telefòniques o per vídeo conferència. També s’ha demanat la col·laboració de centres educatius, col·legis professionals, mitjans de comunicació i borses de treball de municipis veïns. La publicació de les ofertes de feina es fa a través de les xarxes socials i a la borsa del servei (www.terrassaocupacio.cat).

A banda del sector sanitari, el servei també gestiona ofertes de l’alimentari: personal per a les seccions de fruiteria, carnissera i caixa de supermercats.

En la darrera setmana un centenar d’empreses s’han posat en contacte amb Foment per consultes o per trobar perfils professionals i gairebé 200 persones s’han donat d’alta a la borsa de treball del servei.