Formació sobre les barreres que limiten a les persones amb diversitat funcional

Aquest divendres ha tingut lloc una formació adreçada a agents de la Policia Municipal de Terrassa sobre les barreres físiques i psicosocials que limiten la igualtat d’oportunitats a les persones amb discapacitat física. 

El curs, impulsat des de l’Oficina d’Accessibilitat de l’Ajuntament, dota d’eines i coneixements clau per a una millor atenció a les persones amb capacitats diverses, aporta recursos bàsics sobre accessibilitat en l’entorn i promou la diversitat i igualtat d’oportunitats, entre altres.

A més, la formació ha comptat amb una part pràctica amb l’objectiu d’experimentar en primera persona com és la relació amb l’entorn a través de l’ús d’una cadira de rodes. Aquesta formació, que han realitzat al voltant d’un centenar de treballadors i treballadores, es realitza al personal tècnic del Consistori des de l’any 2018.

La formació ha comptat amb l’assistencia de la tinenta d’alcalde de l’àrea de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans i regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís.

[Fotos: Ajuntament de Terrassa]