Forns i pastisseries elaboren les coques de Sant Joan augurant un bon nivell de vendes

Com és tradició, aquest dimecres de revetlla molts sopars acabaran amb la degustació d’un bon tall de coca de Sant Joan. És un producte llaminer que agrada a petits i grans i que aquest any, després de mesos i mesos sense gaires celebracions, tornarà per acompanyar els brindis en moltes llars catalanes. És per això que forns i pastisseries treballen a contrarellotge per tal de poder donar resposta a tots els encàrrecs rebuts.

La pastisseria La Xicra fa pocs dies que ha obert les seves portes al número 18 del carrer d’Emili Badiella, al bell mig del barri de Sant Pere. Utilitzen en gran mesura productes naturals, tenint en compte el seu origen ecològic i sostenible. Això els permet reinventar diferents tipus de coca de Sant Joan, amb unes propostes que han estat molt ben rebudes per la clientela. El sector dels pastissers artesans de Catalunya preveu vendre prop de 2 milions de coques per aquesta revetlla, una xifra similar a la de l’any passat. Per no perdre el costum, la coca de crema i la de llardons són les varietats que tenen més sortida.