El Terrassa FC tanca el capítol de baixes amb les sortides d’Amantini, Raúl Torres, Fran Piera i David López

Quatre baixes més al Terrassa FC, concretament dels jugadors que faltaven per confirmar. No continuen Amantini, Raúl Torres, David López i Fran Piera.

Les baixes dels dos primers capitans no són cap sorpresa, ja que no entraven en els plans de Cristian García per a la propera temporada. A cap d’ells se’ls va oferir la renovació com els 13 jugadors que sí continuen. El defensa argentí, primer capità, marxa del Terrassa FC després de dues temporades. En aquesta darrera el central ha marcat sis gols. Per la seva banda Raúl Torres, tot i ser el màxim realitzador de la plantilla amb 10 dianes, havia portat una trajectòria descendent en les últimes jornades fins el punt de desaparèixer de les convocatòries. El migcampista egarenc, doncs, posa punt final a una segona etapa al club.

Per la seva banda Fran Piera no segueix, més per motius professionals. El migcampista ha tingut una participació molt irregular, però en la recta final de la temporada ha estat un fix per a al tècnic. El barceloní ha estat autor de 4 gols, un d’ells molt recordat, el que va marcar contra el Compostel•la al play-off. L’última baixa coneguda ha estat la del defensa terrassenc David López, que també s’acomiada després de dues temporades.

En el capítol d’altes, el Terrassa podria fer oficial aquesta setmana els primers fitxatges. Sobre la taula hi ha dos noms, el davanter centre de l’Horta Sergi Arranz, amb l’objectiu d’enfortir la parcel•la ofensiva de l’equip, i l’extrem Óscar Imaz, que aquest any ha defensat la samarreta del CE L’Hospitalet.

Fran Piera ha actuat una temporada al Terrassa FC

David López ha estat l’última baixa comunicada