Francesc Manchado: “Estem vivint el millor moment de la història d’un club sanejat econòmicament i aquest és el meu aval”

Els avala l’experiència i la gestió d’aquests darrers quatre anys, que han permès al CP San Cristóbal fer un salt qualitatiu i quantitatiu. Francesc Manchado lidera la candidatura continuista a la presidència del club parroquial.

Aquest empresari de 56 anys porta tota una vida a Ca n’Anglada. Ha estat futbolista i entrenador a l’entitat i, des de 2008, forma part de la junta directiva. Al 2019 va accedir a la presidència quan el seu predecessor, Miguel Ángel Moreno, va ser nomenat regidor d’Esports.

Des de llavors el San Cristóbal no ha deixat de créixer tant a nivell esportiu com social en les seccions de futbol i de pàdel, amb una economia totalment sanejada. Manchado assenyala que té un equip de treball de la seva confiança, tant els que repeteixen (Miquel Pérez exerceria de vicepresident, Joan Massana de tresorer i Dani Vinuesa, com a secretari) com els que han de venir. En les properes hores donarà a conèixer tot el seu organigrama directiu.

Manchado I Joan Massana

Joan Massana, un històric del club parroquial, seguiria exercint les tasques de tresorer

L’objectiu és seguir projectant el club amb un primer equip que és candidat a pujar a la Segona Federació. D’altra banda l’aspirant a la presidència de l’entitat veu positivament que hi hagi unes eleccions i deixa les portes obertes a tothom, però assenyala que el seu projecte és el millor per al San Cristóbal.

Suport dels expresidents

Un total de 189 socis amb dret a vot podran votar en les eleccions del proper dimecres. Dos d’ells ja tenen clar a qui escolliran. Són els expresidents del San Cristóbal Francisco Ramos i Plácido Lordán, socis números 2 i 4 respectivament, que han fet públic una carta en la qual donen el seu suport a Francesc Manchado i demanen el vot per a la candidatura de l’actual president parroquial.

Carta Lordan I Ramos 2