Francesc Manchado: “Hem de creure en la bona fe del Guineueta; si no, sortirà perjudicada la competició”

L’ajornament davant el Guineueta encara cueja a les files del CP San Cristóbal. La plantilla parroquial ha tornat aquest dimarts als entrenaments per afrontar el proper compromís contra el Granollers, però amb el cap posat encara en la rocambolesca jornada de diumenge.

Jugadors i cos tècnic entenen que la situació sanitària és complicada, però exigeixen a la Federació Espanyola (RFEF) una justificació que motivés l’ajornament i un protocol clar perquè no es torni a repetir. El jutge de competició de la Federació s’ha de pronunciar en les properes hores, un cop revisi la documentació aportada pel Guineueta.

Si hagués una possible sanció, aquesta només serà econòmica, perquè el partit s’ha de jugar. El San Cristóbal, però, vol transparència, ja que situacions com les de diumenge no beneficien la competició.

El San Cristóbal ja ha demanat al Guineueta i a la Federació jugar el proper dimecres 12 de gener. Després de desestimar altres dates abans de les festes de Nadal, el club parroquial espera que aquest cop els barcelonins acceptin i no demorin més aquest partit.

Cp San Cristóbal

La plantilla del CP San Cristóbal ha tornat aquest dimarts als entrenaments