Francesc Roca, nou president de l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil

Aquest dimarts al vespre, Francesc Roca i Llongueras ha estat ratificat en assemblea com a nou president de l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil. La del director executiu de Tints i Acabats Finish, empresa ubicada al polígon industrial de Can Parellada, era l’única candidatura presentada en un procés electoral que ha servit per rellevar Josep Armengol. El fins ara president ostentava el càrrec des del 2013, dirigint l’entitat durant dues legislatures i acumulant més de 20 anys formant-ne part.

En el seu primer discurs com a president, Francesc Roca ja ha marcat alguns dels objectius de la nova junta. Els principals, potenciar serveis fets a mida per al tèxtil, potenciar els grups de compra de materials i els serveis comuns per als agremiats. Tot plegat, amb la perspectiva d’un 2023 on l’entitat celebrarà 150 anys d’història.

Núria Aurell, consellera delegada de l’empresa de filatures Agatex, serà la vicepresidenta primera d’una junta que comptarà amb cinc dones entre un total de quinze membres. L’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil és una organització de representació empresarial vinculada a la patronal Cecot.