Francesc Salvatella: “Hem de salvar el talent que surt dels clubs”

Francesc Salvatella posa punt final a pràcticament 9 anys al capdavant de Hockey per Terrassa. Ha estat el segon president de l’entitat, després del desaparegut Martí Colomer. Deixarà el càrrec al juny quan entri el seu successor, que serà un membre de l’Atlètic Terrassa, tercer club fundador de l’ens que aglutina l’hoquei egarenc.

Sens dubte la presidència de Salvatella ha donat un impuls definitiu a Hockey per Terrassa. L’entitat va néixer el 2010 per aglutinar sinergies i promoure l’esport de l’estic a la ciutat. I amb un objectiu principal des del seu aterratge, trobar-hi una seu que, amb més o menys reticències, s’ha ubicat a la Casa de l’Esport.

Salvatella, fent uns tocs amb la bola dins la Sala Noble de la Casa de l’Esport

El dirigent egarenc fa un balanç molt positiu de la seva gestió, destacant tres grans fites: els actes commemoratius del 25è aniversari de Terrassa com a subseu olímpica, el Pacte de Ciutat pel Hockey i la celebració de la Copa del Món Femenina a l’Estadi Olímpic.

L’expresident del Club Egara ha estat durant 9 anys el president de Hockey per Terrassa

Malgrat tot, Salvatella creu que l’hoquei egarenc no ha estat prou reconegut pels diferents estaments. A més, creu que el posa en desavantatge amb d’altres clubs com RC Polo i Club de Campo, més enllà dels que hi ha en les lligues més potents d’Europa com la neerlandesa, l’alemanya, la belga o l’anglesa.

Una escena del rodatge realitzat dins la seu de l’esport de la ciutat