Acte Tancament Sabadell Terrassa 3 Fundació Impulsa Acomiada El Curs

Fundació Impulsa acomiada el curs amb els joves i mentors

Aquest dijous dia 9 de juny ha tingut lloc a l’Escola Arraona de Sabadell l’acte de clausura del curs dels Impulsers i als mentors de La Fundació Impulsa

Així s’ha acomiadat el curs, tot  reconeixent  l’esforç dels joves, a més de la voluntarietat i dedicació de les persones mentores. Per fer-ho, s’ha comptat amb els  joves i els mentors que els acompanyen. També amb l’equip tècnic de la Fundació.  A més de la  participació de col·laboradors de l’entitat, com Consells Comarcals i Ajuntaments.

Seguidament, ha tingut lloc l’entrega de diplomes als joves que es graduen del Cicle Formatiu estudiat. També el certificat de formacions i la carta de recomanació. Als joves que l’any que ve continuen a l’entitat, se’ls ha lliurat els certificats de formacions. 

L’acte de clausura del curs forma part dels compromisos dels joves amb la fundació Impulsa i té un objectiu lúdic i de reconeixement, com també de tancament de curs, ja que a l’estiu les parelles de mentoria es posen en pausa i fins al setembre no es reinicien.  

[Font imatge: La Fundació Impulsa]