Fundació Mina i Amics de l’Òpera i Sarsuela renoven l’acord de col.laboració

La Fundació Mina i Amics de l’Òpera i la Sarsuela han renovat per segon any, l’acord de col·laboració. Té la finalitat de dur a terme esdeveniments culturals i, més en concret, per a difondre l’òpera, la sarsuela, la lírica catalana i la lírica en general, a la ciutat de Terrassa i donar-hi projecció tant a la mateixa ciutat com a l’exterior.

El nou acord preveu, per una banda, el suport a l’actual Sisè Cicle de Concerts d’Estiu amb concerts d’entrada gratuïta els propers 22 i 29 de juliol a l’Ateneu Terrassenc, on es pot gaudir escoltant àries d’òpera, sarsuela i lírica catalana.

També com a activitat principal, l’esdeveniment de la posada en escena de l’òpera LA TRAVIATA de Verdi, els dies 6 i 8 d’octubre al Teatre Principal.

En el repartiment de La Traviata es podrà veure i escoltar en el paper de Violetta, a la soprano Itziar Espinar, que compartirà escena amb Facundo Muñoz, tenor, i Alberto Cazes, baríton. Joan Manau dirigirà l’Orquestra Simfònica Terrassa 48 i el el Cor d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa.

Manuel García, president d’Amics de l’Opera i la Sarsuela de Terrassa; i Marià Galí, president de Fundació Mina, han estat els encarregats de signar l’acord de conveni.