Fundació Mina renova col·laboracions amb el Centre Cultural i l’Handbol Terrassa

El president de la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa, Marià Galí i el president de la Fundació Cultural Privada Caixa Terrassa (Centre Cultural Terrassa), Ignasi Cusidó, han signat la renovació de l’acord pel qual Fundació Mina col·laborarà amb les activitats culturals que organitzi aquest equipament membre del grup de fundacions que lidera la Fundació Antiga Caixa Terrassa. Novament la col·laboració tindrà per objecte la temporada estable de Circ i espectacles familiars.

El conveni s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa porta a terme per a la promoció i foment de la millora integral de la qualitat de vida de les persones i del medi, en concret fomentant i afavorint la difusió de la cultura mitjançant l’organització o suport d’activitats orientades a la prossecució directe d’aquesta finalitat.

Acord de Fundació Mina per promoure l’handbol a les escoles

El secretari de Fundació Mina, Avel·lí Martorell (dreta), i el president del Club Handbol Terrassa, Ricard Guardeño, han formalitzat el conveni

Fundació Mina i el Club d’Handbol de Terrassa han firmat un nou conveni de col·laboració per a donar continuïtat a la tasca de difusió d’aquest esport a les escoles de la ciutat.

La col·laboració es va iniciar l’any passat, quan el club va demanar suport a la fundació per a poder continuar amb les tasques de promoció i difusió de l’esport que realitzen els seus monitors; apropant i facilitant als infants la pràctica d’aquest esport.

Aquestes tasques també donen màxima importància a la formació en valors, tant o més important que l’esportiva.

Ambdues parts van acomplir els objectius marcats de manera satisfactòria durant aquest pacte, per tant, han decidit renovar el conveni de col·laboració, en el marc del qual s’ha celebrat el VII Torneig Ciutat Terrassa de minihandbol aquest cap de setmana.

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa compleix 18 anys d’activitats al servei de la ciutadania compromesa amb el medi ambient, el seu entorn social i la cultura. Aquest acord, concretament, s’emmarca en el compromís de la Fundació Mina amb la formació en etapa escolar.