Funerària de Terrassa obre una oficina al Centre per fer tràmits i gestions

L’empresa funerària municipal ha obert una oficina d’atenció al públic al centre de la ciutat. És al número 7 del carrer Topete, a tocar de la plaça del Doctor Robert. Servirà per fer tràmits de gestió i manteniment de sepultures i el pagament de taxes. D’aquesta manera ja no serà necessari el desplaçament al complex funerari, ja fora de la trama urbana en direcció Sabadell.

El local es distribueix en tres sales: una a la mateixa recepció, una d’atenció a les famílies, amb sofàs i una atmosfera tranquil·la i una alta de polivalent, amb una taula, especialment pensada per la tramitació de documents.

Alfredo Vega assegura que l’obertura d’aquest espai respon als suggeriments de la ciutadania des de fa temps i que no és cap resposta a la creació de les noves sales de vetlla de la Previsió Terrassenca a la Rambla que, diu, no han afectat el negoci de l’empresa municipal.

Entre els tràmits que s’hi poden podran fer hi ha canvis i cessions de titularitat de les sepultures, nomenament de beneficiaris, gestions de manteniment com neteja, reparacions o compra d’ornamentació i tràmits relacionats amb el pagament de taxes i sol·licitud de bonificacions. Tots aquests tràmits es podran seguir fent al complex funerari.

L’oficina d’atenció al públic de Funerària de Terrassa estarà oberta de 9.15 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 de dilluns a dissabte.