Funerària incorpora dos vehicles 100% elèctrics per renovar la flota

L’empresa municipal reafirma així el seu compromís amb una ciutat sostenible Funerària de Terrassa acaba d’incorporar a la seva flota de vehicles dos nous cotxes fúnebres elèctrics, en el marc del projecte de renovació de l’actual flota de l’empresa municipal.

Els dos nous vehicles fúnebres, 100% elèctrics, reemplaçaran de manera gradual els vehicles que actualment fan els trasllats interns pel complex funerari i, gràcies a la seva major autonomia, s’utilitzaran també per a dur a terme trasllats en els casos en què la cerimònia fúnebre se celebri a les esglésies de la ciutat o fins i tot en altres poblacions. D’aquesta manera es reduirà considerablement l’impacte ambiental generat per l’activitat de l’empresa.

Durant aquest any es preveu la continuació del projecte de renovació de la flota actual amb l’adquisició de dos vehicles funeraris més, en la línia de refermar el compromís de Funerària de Terrassa amb una ciutat sostenible. En aquest sentit, s’estan impulsant també altres mesures en l’àmbit mediamenbiental: fa uns mesos es van posar en funcionament dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al servei dels visitants i pròximament es preveu incorporar dos nous forns crematoris amb sistema de filtres, més ecològics i funcionals.