Fupar habilita una ‘sala neta’ per poder manipular productes de farmàcia, cosmètica i alimentació

FUPAR ha habilitat un nou espai de treball amb unes condicions higièniques i ambientals especials que els permetrà ampliar els seus serveis a productes de farmàcia, parafarmàcia, cosmètica i alimentació. D’aquesta manera, la fundació es converteix en l’únic centre especial de treball del Vallès Occidental que actualment compta amb unes instal·lacions d’aquestes característiques.

La nova ‘sala neta’ és un espai aïllat, ubicat a la nau industrial de l’entitat. Té una superfície de 100 metres quadrats i disposa d’un magatzem addicional de 800 metres quadrats, a més d’un moll de càrrega i descàrrega. Aquí una vintena d’usuaris fan el condicionament secundari de diversos productes.

La nova infraestructura, a banda d’oferir llocs de feina especialitzats, afavoreix la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual d’especial dificultat. Al tractar-se d’un espai diàfan i silenciós, genera un clima de treball més tranquil, sense distorsions ambientals, incrementant així el benestar dels treballadors.

La inversió feta per FUPAR és de 100.000 euros, dels que  32.000 estan subvencionats per la Fundació ONCE.