Fupar no fa vacances i manté diversos serveis a ple rendiment durant tots els mesos d’estiu

El centre de jardineria de Fupar no tanca per vacances i es manté a ple rendiment, també, durant l’agost. I és que aquests dies són molts els veïns de Terrassa que aprofiten per cuidar el jardí o bé per donar un toc de vida i color a algun espai de casa seva. Els clients del centre de jardineria no només troben una àmplia oferta d’articles decoratius, sinó que a més a més col·laboren també en una causa compromesa amb la societat i el territori.

Per tal de satisfer totes aquestes demandes i oferir el millor servei, el personal del Garden de Fupar segueix amb la seva activitat també durant l’estiu. És el cas del Jaume, encarregat de mantenir les plantes en bones condicions, malgrat la forta calor. Per la seva part, la Mari i el Jordi acumulen una llarga experiència com a empleats de la Fundació. Tots dos es dediquen a preparar les corones de flors que els encarrega la Funerària de Terrassa; una activitat que, malauradament, tampoc fa mai vacances.

Una altra d’aquestes activitats que es manté en funcionament de manera ininterrompuda són els serveis de neteja.  A part de totes aquestes tasques, Fupar també reemprendrà l’activitat dels manipulats i envasats en els propers dies, així com el servei ocupacional. Per la seva banda, l’espai de rentat de cotxes reobrirà el proper 24 d’agost, després de tres setmanes de descans. Es calcula que el personal de Fupar realitza, durant l’any, unes 14.000 neteges interiors de vehicles, i que pel túnel de rentat hi passen prop de 25.000 automòbils. Tot plegat, una mostra més de la gran capacitat productiva d’aquest projecte d’economia social i inclusiva, estretament vinculat a la ciutat.