Fupar organitza una gimcana per treballar la inclusió amb els casals d’estiu de la ciutat

La gimcana de Fupar és ja tota una tradició dels mesos de juliol a Terrassa. És el setè any que l’organitzen i hi col·laboren esplais, campus i casals de la ciutat.  Aquest dijous hi han participat els nens i nenes del Karmel. En aquest cas, la gimcana dóna continuïtat a una relació que ja mantenen Fupar i l’escola durant tot la resta de l’any a través de l’activitat de l’hort.

Mitjançant aquesta activitat inclusiva, es fomenta el coneixement del medi natural i social. Alhora, es treballa la inclusió, s’enforteix el vincle entre els dos col·lectius i l’educació en valors.

L’activitat s’adreça a infants dels 3 als 10 anys i pretén fer compartir estones de qualitat a les persones de Fupar, mitjançant la realització d’activitats d’estiu, en les que participen però que també ajuden a organitzar i a dinamitzar.

El joc és el principal al·licient per als infants que, gairebé sense adonar-se, ajuden a potenciar les habilitats socials i l’autoestima de les persones de Fupar.

La gimcana de Fupar és una activitat gratuïta que la fundació organitza des del 2012. Aquest any hi participen una dotzena de casals de la ciutat.