Futbol base de luxe al 4rt Torneig d’Hivern de la UFB Jàbac i Terrassa

Les instal•lacions de Les Palmeres i el Municipal de Can Jofresa acolliran entre divendres i diumenge la quarta edició del Torneig d’Hivern de la UFB Jàbac i Terrassa, amb la participació de les futures promeses del futbol català. Com en les darreres edicions el cartell és d’autèntic luxe, amb la presència dels millors clubs professionals com Barça, Espanyol, Girona, Cornellà o Damm, entre d’altres.

El torneig, que s’ha presentat aquest dimecres, es juga en la modalitat de futbol 7 i es divideix en tres categories. Divendres i diumenge competiran els prebenjamins i benjamins de primer any a Can Jofresa, mentre que la competició es trasllada dissabte a Les Palmeres en l’apartat benjamí de segon any. Els més de 150 jugadors d’entre 6 i 9 anys tindran l’oportunitat d’enfrontar-se un cop més a rivals que no tenen en els seus campionats territorials.

El primer i segon classificat de cada grup accedeixen a la fase eliminatòria, així com els dos millors tercers. El fet que els partits tinguin una durada de només 24 minuts, dotze per part, fa més imprevisible els guanyadors.