Gadelrobles

Gadel i Robles porten ‘Les dones de la meva vida’ a la FACT

Elena Gadel i Marta Robles porten aquest diumenge a les sis de la tarda a la Factoria Cultural el seu espectacle Les dones de la meva vida, un muntatge que ha rebut molt bones crítiques i ha tingut bona acollida per part del públic en la seva gira. Les dones de la meva vida és una producció musical que, per primera vegada, uneix dues de les artistes més importants del moment.

Per una banda, la coneguda cantant i actriu Elena Gadel, amb diversos treballs discogràfics publicats com Delicada i protagonista de grans musicals com Cabaret o Mar i cel, entre molts d’altres. Actualment és una de les protagonistes de la sèrie de TV3 Com si fos ahir. Per l’altra part, Gadel s’acompanya d’una de les guitarristes de flamenc més importants de l’actualitat, l’andalusa Marta Robles. La guitarrista és la líder de Las Migas, un quartet femení que viatja per tot el món amb el seu flamenc valent i modern i amb les quals han estat nominades a un Latin Grammy. Segons Gadel i Robles, aquest nou espectacle amb un accent femení molt marcat “neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que han enlluernat el camí fet fins ara”.

Les dues artistes fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. I recuperen les cançons de dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. La veu de l’Elena, tan plena de matisos com potent i elegant. I la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i, també, indefinibles en estil.

Les dones de la meva vida s’estrena a Terrassa aquest diumenge a les sis de la tarda a la FACT.

Gadelrobles