Gairebé 500 persones ja s’han inscrit en la 7a edició de la Cursa i Passejada pel Parkinson de l’AVAN

El diumenge 14 d’abril se celebrarà la 7a edició de la Cursa i Passejada pel Parkinson, que organitza l’AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia). L’objectiu és recaptar diners per seguir finançant la nova seu a Terrassa, a l’antiga fàbrica Pont Aurell i Armengol.

Aquest dimecres s’ha presentat l’activitat amb els seus responsables. Entre ells l’atleta popular Pepe Pérez, més conegut com a “Xixo”. És el cocreador de l’acte i marit de Leonor González, nom amb el qual es va batejar la cursa en memòria de la seva impulsora i usuària d’AVAN. Va morir per la malaltia del Parkinson. L’objectiu és seguir batent rècords i superar els 1.240 inscrits de la passada edició.

La presentació de la setena edició s'ha fet a l'Ajuntament de Terrassa

La presentació de la setena edició s’ha fet a l’Ajuntament de Terrassa

No hi ha esperit competitiu en aquesta activitat esportiva i solidària de 5 i 2,5 quilòmetres, en funció de si es fa la cursa o la passejada. L’hora de sortida és a les 10 del matí, a la Plaça de la Cultura, i el circuit transcorre pel barri de Poble Nou – Zona Esportiva.

Les inscripcions tenen un cost de 10 euros. Es poden fer on line, a través del web de l’AVAN, o presencialment a la seu de l’entitat a Terrassa. També a la botiga Esports Kñera i a Decathlon el divendres i dissabte abans de la cursa. En aquest establiment es recolliran els dorsals i el Welcome Pack. Aquest any, a més de la samarreta tècnica, es donarà una bossa.

Cartell de la setena edició de la cursa i passejada solidària

Cartell de la setena edició de la cursa i passejada solidària

La nova seu d’AVAN a Terrassa, que està prevista que entri en funcionament a principis de 2025. El nou edifici permetrà triplicar el servei que s’ofereix actualment a la ciutat.