Gala Lírica

Gala lírica en benefici de l’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica, diumenge 6 de març

La soprano, Laia Camps i el tenor, Joan Martínez Colás, amb la col·laboració de Terrassamba, configuren el cartell de la gala lírica solidària prevista pel diumenge, 6 de març, a les 6 de la tarda i a l’Auditori Municipal. El preu de l’entrada és de 12 euros i tots els diners recaptats es destinaran a finançar els projectes de l’ONG terrassenca Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica té en marxa al barri de Sam Sam, al Senegal.
L’entitat terrassenca està a punt de finalitzar el projecte d’una escola-taller de fusteria i ebenisteria. Aquest centre de formació serà una oportunitat d’inserció laboral pel jovent de la zona.
No és l’únic projecte que l’entitat terrassenca desenvolupa en aquell país. També tenen en marxa la realització d’una aula d’informàtica i una biblioteca per als nois i noies de l’escola de Kalassans, al mateix barri. Aquest segon equipament, els permetrà tenir accés a l’educació digital i, d’aquesta manera, no afegir una desigualtat més al dret a l’educació.
Segons els responsables de l’entitat terrassenca, la pandèmia ha agreujat la desigualtat, la fam i la pobresa. Ara més que mai, Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica volen contribuir a crear oportunitats amb aquests projectes, petits però transforamdors i sostenibles. 
Gala Lírica