Galeano i Genís, procedents de la UA Horta, dues noves incorporacions per al Terrassa FC

Dos nous reforços per al Terrassa FC de cara a la propera temporada i tots dos procedents de la UA Horta, l’equip revelació aquesta campanya a la Tercera Divisió.

Per al mig del camp Xevi Molist comptarà amb el capità de l’equip barceloní, Fernando Galeano, conegut futbolísticament com a Nono. El jugador, de 29 anys i autor d’un gol aquesta temporada, ha estat clau en la classificació de l’Horta per al play-off d’ascens a Segona “B”, sent un fix per a Nacho Castro. Nono ha vestit la samarreta de l’Horta les tres últimes campanyes, coincidint en la primera amb Molist com a entrenador. Martinenc, Cerdanyola i Vilassar de Mar són alguns dels seus anteriors equips.

L’altre fitxatge és el del defensa de 24 anys Genís Blasco, un jugador polivalent que pot actuar a l’eix de la defensa i a la banda esquerra i que aquesta temporada ha marcat 4 gols. Després de cinc temporades consecutives a l’Horta, aconseguint l’ascens a Tercera i la classificació per al play-off, Genís fa el salt al Terrassa. Amb anterioritat, el lateral ha jugat dotze temporades seguides al CE Europa.

Cal recordar que de l’Horta el Terrassa ja ha incorporat Domi i el proper en arribar pot ser el també central Javi Morales. Amb l’arribada de Nono i Genís, ja són sis els fitxatges del club egarenc comptant Albert López (Cerdanyola), Pelegrín (Vilafranca) i Adrià Prado (San Cristóbal).

Genís, nou jugador del Terrassa FC