Galgo Lento estrena «Dies i dies» a El Vapor de la Casa de la Música

El cantant terrassenc Galgo Lento ha portat aquest dissabte a El Vapor, la sala de la Casa de la Música de Terrassa, l’estrena del seu àlbum «Dies i dies».

Les dues sessions han exhaurit les entrades, amb un públic completament entregat en el que era el debut del projecte del jove compositor i productor egarenc Martí Galan. «Dies i dies», publicat fa tot just un mes, és un recull de cançons oníriques, entre el lo-fi i el pop metafísic, creades des de la seva pròpia habitació i que expressen les seves «inquietuds mil·lenials», amb referències a l’amor, al futur incert o al passat perdut.

El de Galgo Lento és el primer d’una sèrie de nou concerts que es faran aquest mes d’abril i el de maig a El Vapor, la sala Rasa 64 i la sala Fred Astaire, amb noms com Yudi Saint X, Mabel Flores, Sidonie, Anabel Lee o Les Buch. Tots es fan dins de la programació Sala Cat, que vol promoure el teixit musical de Catalunya i donar suport a les sales de concerts, un sector molt afectat per la crisi provocada per la pandèmia.