Garden Pizza obté un reconeixement d’excel·lència de la prestigiosa guia 50 Top Pizza

Garden Pizza és un restaurant que va néixer el 2018 a Sant Cugat i en aquest temps ja ha obert establiments a altres municipis. Fa poc més d’un any que és a Terrassa i recentment ha rebut un reconeixement d’excel·lència: el de la prestigiosa guia gastronòmica 50 Top Pizza. Segons la guia aquestes pizzes, que s’elaboren sota la direcció del xef Adrià Pou, són digeribles, livianes i molt elàstiques. Els productes, diu, són excel·lents i destaquen les pizzes Garden i de tonyina.

En aquest cas, el tòpic té raó: el secret és a la massa. S’elabora amb una fermentació lenta, d’unes 48 hores, i el procés s’acaba a la nevera. Les pizzes de Garden Pizza són de tipus napolitana, de fàcil digestió i que s’inflen per les vores.

El menú de Garden Pizza compta amb les variants més tradicionals i d’altres de més innovadores, com les de carpaccio amb crema balsàmica, crema de carbassa, ceps i castanya garrapinyada. En cap hi ha pinya.