Gascón i Marí no competeixen al Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació Adaptada d’aquest dissabte

El CN Terrassa acull per tercer any consecutiu el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada. La competició, que tindrà lloc dissabte a la tarda, està organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col•laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

El campionat aplegarà un total de 82 nedadors de 19 clubs. La gran sorpresa és l’absència dels nedadors del CN Terrassa, Sarai Gascón i José Antonio Marí. El club al•lega motius personals, mentre que els dos esportistes assenyalen que fa poc que han tornat als entrenaments després del Mundial, fet pel qual prefereixen no competir a la cita egarenca. Darrera de tot, però, s’amaga la tensió existent encara entre l’entitat i els dos nedadors arran de la preparació de la cita mundialista.

Tot i així, l’equip terrassenc estarà representat per 14 nedadors i nedadores. A més, el nivell de la competició està assegurat amb la participació de cinc medallistes al Campionat del Món de Mèxic com són Miguel Luque, Toni Ponce, Óscar Salguero, Marian Polo i Núria Marquès. Tots ells es troben en plena preparació del Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, que es desenvoluparà a Castelló a finals de març.