GASGAS estrena factoria d’on sortiran 5.000 motos de trial l’any

Motos com aquesta són les que a partir d’ara es fabricaran a la nova factoria que l’empresa de motocicletes GASGAS ha estrenat aquest divendres al matí a Terrassa. La imatge correspon a una exhibició que s’ha fet davant el President de la Generalitat, l’alcalde de la ciutat i d’altres personalitats, en la presentació del darrer projecte del grup Pierer Mobility que sortirà d’aquestes naus.

Una inauguració molt celebrada al polígon industrial de Santa Margarida, per tot el què representa per a la reindustrialització de Catalunya i la renovada confiança que l’empresa austríaca torna a posar en la ciutat. Aquesta nova planta annexa a les que el grup ja té a Terrassa s’hi fabricarà la gamma completa de la moto de trial GASGAS amb una capacitat de producció de fins a 5.000 unitats l’any.

Les obres de la nova nau que han durat uns 12 mesos han representat una inversió de 6 milions d’euros i la creació de 40 llocs de treball, tant en la línia de fabricació com en el Departament I+D, pel desenvolupament de motos de trial. De tota la inversió la Generalitat n’ha aportat uns 500.000 euros en diferents línies d’ajut a les empreses.

El grup Pierer Mobility, integrat per GASGAS, KTM i Husqvarna ha destacat la seva voluntat de renovar la confiança en el talent dels treballadors de la ciutat, després de 30 anys de diferents etapes del seu projecte a Terrassa. L’empresa ha destacat l’alta tecnificació de Catalunya dins d’Europa en una de les regions de més tradició industrial. Per la seva banda la Generalitat emmarca l’estrena de la nova nau dins els plans de reindustrialització de Catalunya.

gas gas nova plantagas gas nova planta

gas gas nova plantagas gas nova planta