Genís Zapater i Sara Sanante guanyen la 5a Vallès Drac Race

Matinal d’esport de muntanya a Sant Llorenç. Un total de 1.200 corredors han participat en una nova edició, la cinquena, de la Vallès Drac Race. Un cop més la prova estrella ha estat la cursa més exigent, de 48 quilòmetres i que han acabat 140 atletes. El recorregut començava a la plaça de les Nacions Unides, i pujava cap a Sant Llorenç, per fer una volta complerta al Parc Natural passant per Mura. El guanyador ha estat Genís Zapater, de l’Sky Club Camprodon, que ha creuat la línia de meta amb un temps 4:19:49. En categoria femenina Sara Sanante, del MT, ha guanyat després 5:27:21.

La cursa de 24 quilòmetres, la Half Drac Race, amb sortida des de Mura, se l’ha emportat Ferran Sampere (1:57:27), del Centre Excursionista de Sant Quirze del Vallès, i Rosa Navarro (2:15:29), del Tuga Outdoor Team.

La Vallès Drac Race encara té una prova més ràpida, l’anomenada Esquena del Drac, d’onze quilòmetres i que ha guanyat Raúl Cruz, del Kames Kids (00:46:33) i Mireia Hernández, del CF Viladecavalls (00:51:28).

Un centenar de nens i nenes també han participat a les versions infantils de la prova, de tres i un quilòmetre i mig. La novetat de la Drac Race aquest any ha estat una prova de relleus per equips, en què tretze parelles han hagut de completar el recorregut llarg de 48 quilòmetres. La més ràpida ha estat la formada per Sergio Sánchez i Óscar Jiménez (04:06:04).