Redsticks Fem Gigi Oliva

Georgina Oliva i Marc Miralles, millor jugadora i jugador de Divisió d’Honor

La Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha donat a conèixer els guanyadors de les diferents distincions a millors jugadors, jugadores i tècnics de la lliga de Divisió d’Honor “A” d’aquesta temporada, amb un clar protagonisme terrassenc.

L’egarenca Georgina Oliva ha estat designada millor jugadora de la Liga Iberdrola 2021-2022. La jugadora del Júnior FC ha estat la primera classificada entre els vots escollits pels tècnics dels diferents equips, mentre que ha estat segona per als seguidors que han votat. Oliva, doncs, repeteix el guardó que ja va aconseguir la temporada 2014-2015. La segona i tercera classificada han estat les jugadores del Sanse Complutense Lucía Jiménez i Patricia Álvarez.

Lola Riera, també del Sanse, ha estat confirmada com a màxima realitzadora de la temporada amb un total de 22 dianes. Ana Calvo, també del conjunt universitari, ha estat escollida millor portera. En tercera posició ha finalitzat la ratllada Mariona Girabent (Club Egara), mentre que Estel Forte (CD Terrassa). ha rebut el premi a millor jugadora jove. El terrassenc Marcel Malgosa (Júnior FC) ha ocupat el tercer lloc en el rànquing de millor entrenador.

Miralles, triomfador

El guardó a millor jugador de la Liga MGS 2021-2022 també ha correspost a un jugador de Terrassa, concretament al davanter internacional del RC Polo Marc Miralles. L’egarenc ha estat la primera opció per als tècnics i la setena per als seguidors. Marc Sallés (Atlètic Terrassa) ha ocupat la segona posició i Quique Gonzalo de Castejón (Club de Campo), la tercera.

Miralles ha doblat premi en emportar-se també el de màxim golejador amb 17 dianes, superant a la resta de rivals directes, entre ells els també egarencs Pau Cunill (Atlètic) amb 14 i Marc Recasens (Club Egara), amb 13. La porteria també ha tingut protagonisme local amb el guardó com a millor porter per a Marc Calzada (Atlètic). El tècnic del RC Polo, el també egarenc Roger Pallarols, ha estat escollir millor entrenador en un podi cent per cent terrassenc amb el segon lloc per a Ramon Sala (Club Egara) i el tercer per a Xero Gasol (Atlètic).

Redsticks Pro League 2

L’egarenc Marc Miralles, a la dreta, en una acció amb la selecció espanyola (Font imatge: RFEH)