Adrian Lock

Georgina Oliva i Pau Cunill, nominats a millor jugadora i jugador promesa per la FIH

La Federació Internacional de Hockey (FIH) ha fet públiques les seves nominacions per als premis als millors jugadors i jugadores, així com tècnics de l’Any. Entre els escollits hi ha la jugadora egarenca del Júnior FC Georgina Oliva i el terrassenc de l’Atlètic Pau Cunill, així com el seleccionador espanyol femení Adrian Lock.

Oliva, candidata a “Millor Jugadora de l’Any”, té com a rivals les argentines Agustina Gorzelany i María Granatto i  les neerlandeses Fréderique Matla i Felice Albers.

Cunill, com a “Millor Jugador Promesa”, haurà de competir amb Nils Bukkems (Països Baixos), Timothée Clément (França), Rizwan Ali (Paquistan) i Sanjay (Índia).

Pau Cunill Redsticks Fih Pro League

Pau Cunill està entre els cinc nominats a Millor Jugador Promesa (Font imatge: RFEH)

Finalment a “Millor Entrenador de l’Any”, Lock té com a principals adversaris Raoul Ehren (Bèlgica), Jamilon Mülders (Països Baixos), Katrina Powell (Austràlia) i Janneke Schopman (Índia).

Adrian Lock

Adrian Lock, nominat a “Millor Tècnic de l’Any” (Font imatge: RFEH)

L’elecció d’aquestes categories i de la resta que hi ha en joc es definiran per votació, la qual es tancarà el proper 30 de setembre, d’un Comitè d’Experts (40%), un altre de les Federacions Nacionals (20%), l’escollit per aficionats i altres jugadors (20%) i els mitjans de comunicació (20%). A l’octubre es farà oficial els guanyadors de les cinc categories.