Gerard Garrido Peña Deportiva 3

Gerard Garrido, nou entrenador del Terrassa FC

El Terrassa FC ha fet oficial l’acord amb Gerard Garrido Gubert, de 30 anys, perquè es faci càrrec del primer equip terrassista de la temporada 2023-24. Sota la seva direcció, el club vol iniciar així un nou projecte esportiu al primer equip.

Gerard Garrido s’incorpora al Terrassa FC provinent de la SCR Peña Deportiva, on des de la temporada 21/22 ha desenvolupat les funcions de segon entrenador i ha aconseguit disputar durant aquestes dues darreres campanyes, de forma consecutiva, el ‘play-off’ d’ascens a Primera Federació. Prèviament, el nou tècnic del Terrassa va exercir les funcions de segon entrenador de la UE Llagostera-Costa Brava, amb ascens a Primera Federació i campió de la Copa Federació inclosos. També ha format part d’staff tècnic del FC Ordino de la lliga andorrana i la UE Jonquera de la Tercera Divisió com a segon tècnic. També ha estat professor de l’Escola d’Entrenadors a la Federació Catalana de Futbol.

Garrido, que també ha exercit les funcions de primer entrenador del Juvenil preferent del CF Tordera i responsable de la metodologia de la cantera d’aquest últim club, va iniciar la seva carrera com a tècnic als 16 anys, quan va passar una per una per totes les categories inferiors del CF Palamós, fins arribar a dirigir el Juvenil palamosí amb només 22 anys.

Presentació oficial aquest divendres

El Terrassa FC celebrarà el divendres 2 de juny, a les 12h, una roda de premsa de presentació de Gerard Garrido. L’acompanyaran el president, Jordi Cuesta, i el director esportiu, Miquel Ezequiel. Es farà a l’Olímpic, en el primer acte públic del nou tècnic del Terrassa FC. Els responsables del club hi presentaran també les bases del projecte 23/24 de la tercera temporada consecutiva de l’equip terrassista a Segona Federació.

Primeres paraules del nou tècnic a les xarxes socials

https://twitter.com/ggarrido8/status/1663948397370396672?s=20

Arriba acompanyat del defensa Carlos Badal