Gerard Rodríguez tanca el seu millor any amb la medalla de bronze al Mundial de tennis platja

Fa poques setmanes que el terrassenc Gerard Rodríguez es penjava la medalla de bronze en el Mundial de tennis platja disputat a Rio de Janeiro. Completava així una brillant temporada, després d’acabar també en tercera posició en el Campionat d’Europa. Aquest esportista de 34 anys és actualment una de les millors raquetes del planeta, després d’una extensa trajectòria passant per diverses disciplines.

Un estil de vida que comporta una gran dedicació, amb exigents sessions de preparació física i entrenaments més tècnics. A més a més, també cal considerar totes les dificultats que implica practicar un esport minoritari.

Gerard Rodríguez porta quatre anys seguits proclamant-se campió d’Espanya i en els últims Jocs Olímpics de Platja va obtenir la medalla d’Or, fent parella amb Antomi Ramos. Els objectius són ara revalidar aquest títol i participar en els Jocs de París 2024, en cas que finalment s’admeti el tennis platja com a esport de prova. A part, el jugador egarenc vol seguir fomentant aquesta pràctica entre les noves generacions.