Gerard signa un hat-trick en la golejada de la UFB Jàbac i Terrassa davant el CF Mollet (4-0)

Després de l’última derrota a Mataró, la UFB Jàbac i Terrassa es va retrobar dissabte amb la victòria. Va ser en un partit molt complert davant el CF Mollet, a qui va superar per 4 a 0. Un resultat que permet als d’Edu Mota mantenir-se en la part alta de la classificació. Són quarts amb els mateixos 19 punts que el tercer, la Damm, ocupant places d’ascens. Només els superen RCD Espanyol “B” i FC Barcelona “B”, el seu proper rival.

El partit va tenir un clar protagonista, el jugador del Jàbac Gerard, que va signar un hat-trick, convertint-se així en el màxim realitzador de la categoria conjuntament amb Enric Baquero, de l’Espanyol “B”, amb 8 dianes. El davanter va fer dos gols en el primer temps, que va permetre al seu equip encarrilar la victòria. Això sí, el Mollet també va estavellar una pilota al travesser. Éric i de nou Gerard van completar la golejada en la segona meitat.

L’única nota negativa va ser la lesió de Dani Vigara al final de la primer temps El jugador, amb una fissura en una vèrtebra, va ser evacuat en ambulància.