Gestmusic tornarà al Parc Audiovisual amb el programa de televisió ‘Bailando con las estrellas’

Gestmusic mantindrà el Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa com a plató dels seus programes en directe de gran format. Després que es confirmés la renovació per fer.hi Operación Triumfo 2018, ara la productora catalana anuncia que tornarà a l’equipament egarenc amb ‘Bailando con las estrellas, un talent show dedicat al ball. A més de plató, el nou programa repetirà presentador. Roberto Leal, que ja va conduir la passada edició d’OT, estarà acompanyat per l’actriu i model Rocío Muñoz.

‘Bailando con las estrellas’ és un format en què personatges famosos formaran 12 parelles amb ballarins de saló professionals. Cada setmana hauran de demostrar a l’escenari la seva complicitat i versatilitat en diferents balls de saló i un jurat expert els valorarà i puntuarà. Només tres parelles arribaran a la final.

La nova proposta televisiva de Gestmusic Endemol és una adaptació d’un programa de la BBC, ja ha s’ha vist amb gran èxit a 55 països. A Espanya s’estrenarà molt aviat, en prime time, i a La 1.