Girona, Manresa, Nàstic i Fontsanta Fatjó guanyen la 7a edició del torneig José Luque

Aquest dijous ha finalitzat la setena edició del torneig de futbol 7 d’hivern José Luque que ha organitzat la UFB Jàbac i Terrassa a Can Jofresa. Hi ha participat durant aquests dies diferents clubs procedents de tot Catalunya.

En categoria benjamí de primer any, el guanyador ha estat el Girona, que en la final ha derrotat el Reus. Tercer ha estat el Mercantil. En benjamí de segon any, triomf per al Manresa que en el partit que decidia el títol ha guanyat el Nàstic de Tarragona. Ha completat el podi el Mollet.

En prebenjamí de primer any, la primera posició ha estat per al Nàstic. Els tarragonins han superat en la final la UD San Lorenzo. El tercer ha estat el Reus. Finalment en categoria aleví femení, la gran novetat en aquesta edició, la victòria ha correspost al Fontsanta Fatjó. El Mollet ha finalitzat en segona posició, mentre que el Jàbac ha estat tercer.

El torneig ha comptat amb una alta participació i presència de públic en memòria de qui va ser directiu i delegat de l’entitat i que va morir el 2020.