C’s qüestiona la col·laboració entre l’Ajuntament i l’empresa AEDAS Homes

El portaveu de ciutadans de l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, s’ha pronunciat després que l’alcalde fes públic que l’empresa AEDAS Homes ha posat en marxa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, un concurs per a crear un mural en un dels edificis que aquesta promotora està construint al barri de Sant Pere Nord.

El cas és que González ha mencionat que “aquesta empresa està controlada per una societat domiciliada a l’Illa Anguila, un territori que està a la llista grisa de la Unió Europea de paradisos fiscals”. “L’alcalde ha d’explicar per què l’Ajuntament de Terrassa subscriu convenis de col·laboració amb una empresa controlada per una societat offshore”, ha afegit.

El portaveu taronja ha recordat que “el juny de 2016 el Ple de l’Ajuntament de Terrassa, a iniciativa de Terrassa en Comú, va aprovar una proposta de resolució per a incloure en la contractació pública mecanismes de lluita contra el frau fiscal i l’evasió d’imposats via paradisos fiscals”. “Aquest va ser un acord davant el qual el mateix Jordi Ballart va votar favorablement”.