‘Gotta be patient’ és la millor cançó del confinament segons els lectors d’Enderrock

Gotta Be Patient, de Stay Homas, és, segons els lectors de la revista Enderrock, la millor cançó del confinament. Ha estat el tema més votat d’un total de 8.492 i 49 cançons proposades.

Gotta Be Patient el va publicar el 23 de març aquest trio sorgit del confinament de membres de Búhos i Doctor Prats, que en aquest cas va comptar amb la col·laboració de la cantant Judit Neddermann. Stay Homas s’ha convertit en el grup de referència durant el confinament. Tant és així que els seus temes, i aquest en concret, van arribar a les orelles de Michael Bublé, que fins i tot en va fer una versió. Gotta Be Patient ja acumula prop d’un milió de reproduccions.

Segon a la llista d’Enderrock ha quedat el terrassenc Miki Núñez amb Escriurem, un altre tema que ha fet fortuna durant el confinament pel seu missatge vitalista i optimista; i pel seu reguitzell de col·laboracions que apareixen al videoclip.

A Miki se l’ha pogut veure aquesta setmana tornant a l’acadèmia d’OT, al Parc Audiovisual. No ho ha fet com a alumne sinó per participar en un duet amb Hugo. Aquests dies han estat assajant la cançó Me vale, que interpretaran a la Gala 12 del concurs de TVE.