Gracia Moreno 2

Gracia Moreno presenta candidatura a la presidència del CP San Cristóbal

Gracia Moreno liderarà una candidatura alternativa a la presidència del Centre Parroquial San Cristóbal. Aquest dilluns al vespre s’ha celebrat una multitudinària assemblea general extraordinària, en la qual s’ha fixat el calendari electoral. Moreno, germana de l’anterior president del club, Miguel Ángel Moreno, ha estat vinculada amb anterioritat a la junta directiva. Durant l’assemblea ha estat una de les sòcies més actives, tot i que no ha estat fins aquest dimarts quan s’ha confirmat la seva candidatura.

Està previst que en uns dies es faci la presentació formal de tot l’equip que l’acompanyarà, un cop s’hagi validat la seva documentació. Així doncs, si no hi ha sorpreses, per primer cop hi haurà eleccions a la presidència de l’entitat i hi optarà, també per primera vegada, una dona.

En l’assemblea s’ha aprovat la data de celebració de les eleccions, el dimecres 29 de març, i s’han nomenat els membres de la junta electoral. L’exposició pública del cens serà de l’1 al 6 de març, entre el 9 i el 16 es presentaran les candidatures i el dia 19 es proclamaran les validades, a priori les encapçalades per Francesc Manchado i Gracia Moreno. Entre el 22 i el 27 de març serà la campanya electoral i, després de la jornada de reflexió, el 29 es procedirà a les votacions.