Gracia Moreno vol professionalitzar la gestió del CP San Cristóbal i potenciar el seu futbol base

Una gestió més professional, una major transparència i una aposta clara pel planter. Són els eixos vertebradors de la candidatura de Gracia Moreno a la presidència del CP San Cristóbal. L’exdirectiva parroquial, de 58 anys, ha presentat aquest dimecres el seu organigrama directiu i tècnic, així com les bases del seu projecte en cas de guanyar les eleccions del 29 de març.

Organigrama Candidatura Gracia Moreno
Moreno ha manifestat que la seva candidatura ha tingut impediments, com conèixer el cens real, i ha assenyalat que en cas de guanyar les eleccions acabarà amb les inquietuds que hi ha ara mateix entre els pares del futbol formatiu.

Carlos Navas seria el director esportiu i Quique Castro, el coordinador i responsable del planter. Per a l’exentrenador parroquial hi ha una bona base perquè el primer equip faci el salt a la Segona Federació, però cal potenciar les categories inferiors.

Quique Castro

Quique Castro s’incorporaria a la nova estructura esportiva com a director del planter parroquial

Per primer cop una dona opta a la presidència del San Cristóbal. En cas de victòria, Gracia Moreno seria una de les poques presidentes d’entitats esportives a la ciutat.