Graduació de la primera promoció d’ESCODI com a centre adscrit a la UB

L’acte es va celebrar l’11 de juliol a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, va estar presidit per Gaspar Roselló, delegat del rector per als centres adscrits de la Universitat de Barcelona, i va comptar amb la presència de Montserrat Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya. El padrí de la promoció va ser Robert Vives, director general de Vives Shoes i exalumne.

En el seu parlament, la directora i gerent d’ESCODI, Núria Beltran va destacar “la tasca més important que està realitzant ESCODI per al país és la d’afavorir exitosos relleus generacionals i aportar talent jove i apassionat al comerç,  un sector que està vivint una transformació com mai perquè la tecnologia està canviant la nostra manera de viure, de relacionar-nos i,  per tant, també la nostra manera de consumir”.

Per a ESCODI és la primera graduació com a centre adscrit a la UB. Les 8 anteriors van ser amb títol propi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els graduats són 21 joves entre els 21 i els 29 anys d’edat. En un 70% dels casos, ja treballen en el sector del comerç, la majoria com a culminació d’un període de pràctiques en l’empresa que els ha fet l’oferta de treball. També hi ha 3 alumnes que segueixen el negoci familiar de comerç en sectors com la moda, una cadena d’òptiques i una empresa majorista de peix.