Cloenda Cicles Formatius Cavall Bernat2

Graduació dels alumnes de cicles formatius d’Hoteleria i Turisme

L’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès Occidental tanca un nou curs amb la  graduació dels alumnes de segon any de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior d’Hoteleria i Turisme.

Al restaurant que el centre té a la Torre Mossèn Homs s’ha celebrat l’acte de cloenda amb l’entrega d’orles, lliurament de premis escials als alumnes i, finalment, un petit còctel per acabar l’esdeveniment.

L’acte va estar presidit pel director, Romà Revelles, la cap d’estudis, Àngels Pujantell, i el coordinador d’Hoteleria i Turisme, Maurici Planes, i ha comptat amb l’assistència de tot l’alumnat i professorat dels Cicles Formatius.

Els alumnes de primer del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques, aplicant els continguts i competències del seu estudis, han organitzat l’activitat.

Aquest any s’ha graduat la primera promoció del Cicle de Grau Mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria que va començar al curs 2020. Uns estudis que han tingut tanca acceptació i èxit que al setembre començaran dos primers d’aquesta especialitat.

Cloenda Cicles Formatius Cavall Bernat2

 

 

 

Cloenda Cicles Formatiu Cavall Bernat1