Gramos Gratis actúa en directe al centre d’art social Mundo Árbol a Ca n’Anglada

El grup musical Gramos Gratis ha actuat en directe aquest dissabte al vespre a la seu del projecte «Para el barrio», Mundo Árbol, al barri de Ca n’Anglada. Tot i la pluja, que en alguns moments va ser prou intensa, el grup musical va dinamitzar el centre d’art social impulsat per l’artista aragonès Jesús Borra.

Aquest concert forma part de la iniciativa d’esdeveniments del centre per donar a conèixer el projecte. A més, amb esdeveniments com el concert de Gramos Gratis, donen suport a l’art i la cultura. En aquests moments Mundo Árbol està recaptant diners a través de la plataforma de micromecenatge «gofundme» per poder fer realitat la iniciativa, que inclou una vessant formativa a joves en risc d’exclusió social del barri de Ca n’Anglada.

D’aquesta manera, es pretén no només ajudar als joves a inserir-se al món laboral, sinó que a través dels tallers i cursos que facin aquests joves, s’embellirà i es donarà un ús cultural i d’interacció social als espais públics del barri de Ca n’Anglada.