Gran collita de podis dels riders egarencs en la tercera i quarta prova de la Copa d’Espanya de BMX

Les instal·lacions del Club BMX Terrassa van acollir el passat cap de setmana la tercera i quarta prova puntuable per a la Copa d’Espanya 2022, en la qual hi van participar 220 riders procedents de diferents punts del territori espanyol.

Els amfitrions van aconseguir un total de set victòries en cinc categories diferents. Eric Serrano es va imposar en les dues mànegues de promeses 7-8 anys, mentre que Sergio Morillo també va fer doblet en l’apartat infantil. Ian Morillo es va fer amb el triomf en la cursa júnior de diumenge, Mia Ayats en la de principiants femení i Lucas Sánchez en promeses 5-6 anys.

Hi van haver més podis del BMX Terrassa. En la primera jornada Adrián Angulo va ser segon en Challenge de 17 a 29 anys, mentre que Ricardo Piedras va finalitzar tercer en la prova de 40-49 anys. També cal destacar els resultats aconseguits pels més petits del BMX Terrassa en les categories promeses i principiants, tant en l’apartat masculí com en el femení, al llarg de la competició.

Els riders egarencs del Catalonia Team també van sobresortir, amb doblet per a Marc Roman i un primer lloc per a Mariona i Marta Calvis en sub-23 masculí i femení, respectivament. Les properes dues proves de la Copa d’Espanya de BMX es disputaran al municipi alacantí d’Alcoi els propers 26 i 27 de març.

Copa Espanya Bmx Terrassa 4 Copa Espanya Bmx Terrassa 6 Copa Espanya Bmx Terrassa Podi Copa Espanya Bmx Terrassa 3 Podi Copa Espanya Bmx Terrassa 2 Podi Copa Espanya Bmx Terrassa 6 Equip Bmx Terrassa Copa D'espanya