Gran inici de l’equip masculí del CN Terrassa a la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor

Les instal·lacions del CN Barcelona són des d’aquest dimecres i fins divendres l’escenari de la 33a Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor. L’equip masculí del CN Terrassa ha fet una excepcional primera jornada i s’ha col·locat provisionalment en segona posició amb 125 punts, només superat pel Real Canoe, que n’ha fet 157. La tercera posició és per al CN Sabadell amb 116 punts.

Aquests resultats es deuen a diferents actuacions dels nedadors del club egarenc. Cal destacar el primer lloc assolit pel relleu del 4×100 lliures, format per Mario Mollà, César Castro, Alberto Lozano i Alejandro Calderón. A títol individual, César Castro va ser segon en els 200 lliures i es van sumar dos tercers llocs mitjançant Pedro Ruano (200 papallona) i Alejandro Calderón (50 esquena).

De moment, doncs, el CN Terrassa està complint amb les expectatives que s’havia marcat ja que l’objectiu passa per lluitar pel podi. La temporada passada el quadre terrassenc va finalitzar en tercera posició en la Copa d’Espanya disputada precisament a Terrassa.

Últim lloc per a l’equip femení

Les coses no estan anant bé a l’equip femení del CN Terrassa, que s’ha marcat com a objectiu la permanència a la Divisió d’Honor. De moment les egarenques són últimes amb 38 punts. Les dues últimes places condemnen al descens a Primera Divisió. Comanden la classificació el gran favorit, el CN Sant Andreu, amb 140 punts, seguit molt lluny pel CD Gredos San Diego (97 punts) i el CE Mediterrani (87 punts).

En aquesta primera jornada, les millors actuacions del CN Terrassa han estat el cinquè lloc assolit per Aïda López en els 200 metres papallona i la sisena posició de Carla Seco en els 50 esquena. La temporada passada el quadre terrassenc va assolir l’ascens a la màxima categoria.

Rècord d’Espanya

En la primera sessió de la segona jornada d’aquest dijous, l’equip masculí del CN Terrassa ha batut el rècord d’Espanya en la prova del 4×200 lliures. El quartet format per César Castro, Mario Mollá, Ferran Siré i Miguel Durán han fet una plusmarca de 7.02.56, rebaixant la que tenia el CN Sabadell (7.03.40).

Rècord Espanya Cn Terrassa Natació

Rècord d’Espanya del quartet masculí de 4×200 lliures del CN Terrassa (Font imatge: RFEN)