Gran jornada festiva i lúdica per celebrar els 85 anys d’existència del CN Terrassa

El CN Terrassa ha organitzat aquest dissabte una jornada lúdica i festiva oberta a la ciutat per celebrar els seus 85 anys d’existència. Durant tot el matí s’han programat activitats en diferents emplaçaments de les instal•lacions de l’Àrea Olímpica i del Pla del Bon Aire.

Waterpolo, judo, karate, patinatge artístic i Masterclass de Bodycombat i Aerostyle han estat alguns dels actes que s’han realitzat. A més, hi ha hagut xocolatada per als més petits i un aperitiu popular. Tot i que el temps no ha acompanyat del tot, la valoració que en fa el club és molt positiva. Durant la jornada s’han inaugurat les noves bicicletes de la Sala Indoor, així com l’espai de gespa artificial que s’ha col•locat al voltant de la piscina exterior de 25 metres.

A la tarda, el protagonisme ha recaigut en els aficionats al running. Just Sociats, esportista del CN Terrassa, ha impartit un entrenament personal a una desena d’atletes. Sociats ha fet una petita xerrada per posteriorment escalfar, abans de sortir a córrer durant una hora pels camins del Llac Petit.

Constitució del Senat del CN Terrassa

Els actes commemoratius d’aquest 85è aniversari ja van començar divendres a la tarda, amb la constitució del Senat del club. Aquest nou òrgan col•legiat i honorífic de caràcter consultiu està integrat pels 100 primers socis de l’entitat. Cadascun d’ells van rebreu el seu carnet acreditatiu.

La funció del Senat, recollit en els nous estatuts, és assessorar i aconsellar sobre totes les qüestions que li sotmeti la presidència i la junta directiva. S’emmarca, doncs, en la voluntat del CN Terrassa d’augmentar la participació dels socis en les decisions de l’entitat.

Després de la constitució del Senat, es va organitzar una taula rodona amb motiu del 25è aniversari de la celebració de Terrassa com a subseu olímpica dels Jocs de Barcelona 92. La taula va ser moderada pel periodista Josep Cadalso, autor del llibre Marcats pel 92, i en ella hi van participar esportistes del CN Terrassa que van competir als Jocs de Barcelona com la nedadora Cristina Rey i Rafa Aguilar, segon entrenador de la selecció espanyola masculina de waterpolo.