Granados apreta als independentistes pels pressupostos de l’Estat

La Diputada i portaveu del Grup Socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados, explica a Terrassa la necessitat d’aprovar els pressupostos generals de l’Estat pel benefici que representa per Catalunya el Govern de Pedro Sánchez a Madrid. El projecte de pressupostos arriba aquest divendres al Consell de Ministres sense tenir el suport parlamentari per ser aprovats. Granados considera que són uns bons pressupostos i passa la pressió als partits independentistes.

La Diputada també ha presentat el cinquè informe social de la Fundació Josep Campalans que constata l’augment de les desigualtats a Catalunya, a causa sobretot de les retallades per la crisi del Partit Popular i l’extinta Convergència i Unió, que encara no s’han revertit.

D’altra banda, en el Consell de la Federació del PSC Vallès Oest celebrat aquest dimecres s’han ratificat als alcaldables de Terrassa i Rubí a les pròximes eleccions municipals, Alfredo Vega i Ana Maria Martínez que ja governen, i als de Castellbisbal i Sant Cugat, Dolors Conde i Pere Soler.