Granados, Pericas i Aguilar volen estar a la llista final per viatjar al Mundial de Budapest

La selecció espanyola masculina de waterpolo ha finalitzat aquest diumenge la concentració de Madrid per seguir preparant el Campionat del Món de Budapest, la gran cita internacional d’aquest estiu, que tindrà lloc del 14 al 30 de juliol.

El seleccionador, David Martín, ha d’escollir 13 waterpolistes pe al Mundial. Ara mateix n’hi ha 20, tres d’ells del CN Terrassa. Un veterà ja il•lustre, el porter Iñaki Aguilar, i dos joves que formen part d’aquest nou cicle que es busca a la plantilla: l’egarenc Álvaro Granados i Agustí Pericas. Per a Granados, que torna a ser el benjamí del grup, l’objectiu és viatjar a Budapest, després de quedar-se a les portes d’anar als Jocs de Rio de Janeiro.

L’equip espanyol debutarà al Mundial contra Grècia, en un grup “C” on també hi ha la potent Sèrbia i Sud-àfrica. Després de no classificar-se per a Kazan ara fa dos anys, l’objectiu és lluitar per les medalles. El podi, però, és ara per ara molt complicat.

El combinat espanyol vol fer un bon paper a Budapest, atès que l’any vinent Barcelona acull el Campionat d’Europa. La preparació per al Mundial té continuïtat aquesta setmana, ja que l’equip de Martín es desplaça fins a Grècia per disputar la Smartzidis Cup. En aquest primer torneig, es veurà les cares amb la selecció amfitriona, Hongria, Montenegro i Canadà.