Granollers, un escenari i un rival incòmodes per al Terrassa FC les darreres temporades

El Terrassa FC inicia una setmana de 9 punts. Aquest dissabte visita el Granollers, dimecres rep el Sant Andreu en jornada intersetmanal a la Tercera Divisió per acabar viatjant el dia 5 de novembre a Barcelona per jugar contra l’Horta.

Classificat en la novena posició, a només 5 punts del play-off, però amb els dos primers, Espanyol “B” i Ascó, distanciant-se clarament de la resta d’equips, està clar que els de Cristian García no poden fer més concessions i han de trencar amb la dinàmica de cinc empats seguits. Toca ser més efectius en atac.

El Municipal de Granollers és un escenari incòmode per al Terrassa les darreres dues temporades, ja que ha perdut en les dues visites. Les reduïdes dimensions del seu camp han propiciat que els egarencs s’hagin entrenat aquesta setmana a Bonaire. Però no és el terreny de joc l’única dificultat afegida. Els granollerins, que havien encadenat 5 derrotes consecutives, venen de guanyar en l’última jornada al camp del Cerdanyola.

Toro és l’única baixa per aquest partit. Juan Antonio Navarro García serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les vuit del vespre i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.