Grans resultats d’un CTT Els Amics Terrassa en les darreres concentracions de Primera Nacional

El CTT Els Amics Terrassa va aconseguir uns excel·lents resultats en les darreres concentracions de la Primera Nacional de Tennis Taula. A falta d’una jornada, el sènior masculí lidera el grup 9, sense conèixer encara la derrota, després de sumar sis victòries en sis partits.

Les dues darreres han estat en la concentració que va tenir lloc a Cassà de la Selva (Girona). L’equip egarenc es va imposar per 2 a 4 contra el Tramuntana Figueres, mateix resultat assolit davant el Lluïsos de Gràcia. Els Amics totalitzen 12 punts, sis més que el segon classificat, l’Olot, seu de la darrera i última concentració l’1 i 2 de maig.

Amb el lideratge de grup, l’equip terrassenc s’estalviaria una eliminatòria que han de jugar els segons i tercers de grups, amb qui s’hauria d’enfrontar posteriorment amb el vencedor. En cas de guanyar aquesta ronda, el CTT Els Amics accediria a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor, la segona categoria del tennis taula estatal.

El primer equip femení del CTT Els Amics Terrassa també va assolir grans resultats en la concentració disputada a Bàscara (Girona), on va sumar dues victòries i una derrota. El quadre egarenc va derrotar 6 a 0 el Girbau Vic i per 5 a 1 el Vilablareix. L’única derrota va ser contra les amfitriones per 1 a 5.

Amb aquest resultats, el CTT Els Amics és segon del grup 4 de Primera Nacional amb sis victòries i dues derrotes, sumant un total de 12 punts. Per davant només té el Bàscara (16 punts), invicte en les vuit jornades disputades. De quedar en aquesta segona posició, l’equip femení també estaria en disposició de disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor. En la propera concentració, l’1 de maig, les terrassenques es desplaçaran fins a Les Borges Blanques.