Gravetat Zero i Prodis uneixen forces per la inclusió social

Suma de forces entre Gravetat Zero i Prodis per un objectiu comú: la inclusió social. La sala d’escalada del carrer de Sant Gaietà ha organitzat el 5è Open d’aquesta pràctica esportiva, en una jornada benèfica molt participativa. Al voltant de 120 inscrits han exhaurit les places d’una competició que, com ja comença a ser habitual, destina la seva recaptació a una causa social.

I és que la col·laboració entre les dues entitats supera els límits de l’experiència compartida aquest dissabte. Membres de Prodis han ajudat durant la setmana a preparar el local pel dia de la competició i també han après les primeres nocions d’escalada a través de tallers especials per a l’ocasió.

La climatologia adversa també ha ajudat a reunir un major nombre d’amants de l’escalada al recinte cobert. El preu de la inscripció, amb samarreta i dinar inclosos, ha estat de 20 euros i la competició s’ha dividit en quatre categories: masculina, femenina, infantil i per equips. Els participants han pugnat per superar el màxim nombre de parets verticals, entre un total de 80 vies instal·lades, tot i que el principal objectiu compartit no ha estat cap altre que passar-s’ho bé i contribuir conjuntament a una bona causa.